Virittelin täällä kuvausstudion valmiiksi - oikeat tuotteet esille, hyvä kuvauspaikka, valaistus ok, tuotteiden esillepano ok, sitten vain kameran haku... Mutta missä kamera?? Soturin matkassa!! Soturi lähti tänään reissuun ja otti tietenkin kameran mukaansa.. Höh. Muutenkin kurjaa olla itsekseen kotona ja nyt jäi hienot ja mahtavat (usko tai älä ;) ) kuvausstudio-viritelmätkin vain viritelmiksi. No, olishan tietty kännykamera, mutta sen kuvalaatu on sen verran surkea (niin, parempi jälleen näistäkin Soturin matkassa ;)), että jätetään väliin ja odotellaan armasta Soturia kameroineen kotiin :)

lumme
Kuvattomat postaukset on vähän tylsiä, joten tässä luisteluretkellä bongattu lumme jään alla.
Oli luonnossa aika kaunis :)

Mistä otsikkoteksti sitten tulee? Siitäkö, että näin kevään korvalla ei vielä neulojillakaan ole rusketusrajoja vähäisen aurinkosäteilyn takia? (tähän kohtaan naurua - aivan mahtava vitsi vai mitä :p ) Noo.. ei ainakaan tällä kertaa. Distant Knitterin innostamana lähdin lankakerien hinnalla mukaan hyvään keräykseen. Médecins Sans Frontières / Doctors Without Borders oli itselleni tuttu järjestö jo aiemmin, mutta Tricoteuses Sans Frontières / Knitters Without Borders uusi mukava tuttavuus. Lähde sinäkin mukaan! Yarn Harlot & Distant Knitter kertovat miten toimia.

442630.jpg

Loppuun vielä luontokuvaa. Kävelyretkellä järven jäällä olimme Soturin kanssa lähes lintubongareita. Itse lintua ei tosin enää näkynyt missään, mutta hyvän omakuvan se oli lumeen tepastellut. Profiilin perusteella kyseessä oli Pyy tai Koppelo? Tosin ei harmainta hajuakaan liikuskeleeko sellaiset linnut tällaisilla alueilla :)

maalis07 007
Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla..