Nyt kun tätä blogia on alkanut ylläpitää, täytyy todeta että on tämä aika addiktoiva.. Ainakin näin alkuun. Samalla miettiessäni mitä tuon tänne näytille, olen todennut että on sitä tullut yhtä sun toista neulottuakin. Joten jos esittelen täällä pidempään valmiina olleita töitä, niin niitä kyllä riittää vielä aika pitkään..

Neulontakärpänen on aikanaan puraissut mua noin hmm.. reilu kymmenen vuotta sitten. Välillä neulontainto on hieman lopahtanut, kunnes on tullut taas takaisin. Joten historian havinaakin olisi esiteltävänä. Säästän teitä nyt kuitenkin ja esittelen pääasiassa (tai ainakin pyrin esittämään) tämän vuosituhannen töitä :)

Sitten itse otsikkoon.. Malli nyt tosin lienee kaikille tuttu, mutta kauniin pitsikuvionsa tähden saa nyt paistatella parrasvaloissa tänään.

                    neuleita 020
 Husband: "We have a long way to go my love!"
Wife: "It doesn't matter as long as you are by my side!"

Malli: Branching out
Lanka: Kitten mohair
Puikot: ei muista ei..


Kuvatekstistä tuli nyt vähän lälly, mutta romanttisiahan nuo pitsineuleet ovat ;). BO oli mukava neulottava ja muutaman kerroksen jälkeen se kävi jo telkkarineulomuksenakin. Tosin on siellä yksi virhe, mutta hys hys, ei kerrota siitä tolle hääparille vielä mitään..