Singeri on todellakin laulanut viime päivinä.. Väliajoin suihkitaan puikoillakin, mutta kuvatusta siitä myöhemmin.

imutyyny
Imetystyyny edestä ja takaa

Imetystyynyn tein "omasta päästä". Netistä yritin etsiä vain mallia. Melkoinen uimarengashan siitä tuli, mutta ainakin vielä tuntuu sopivan kokoiselle. Käytäntö sitten näyttää, pitäiskö sitä fiksailla jotenkin vielä. Ajatuksena on kuitenkin, että pikkuinen voi sitten jossain vaiheessa harjoitella istumistakin tyynyn keskiössä ja tuollaisena pyörylänä se tukee melko mukavasti varmaan.

Tein sisätyynyn erikseen ja täytin EPS-styroksirakeella (pitää muuten aika kovaa rahinaa tyynyn sisällä?). Nyt työhuoneen lattia on kuin raekuuron jäljiltä.. Päälikankaaseen ompelin tarpeeksi ison vetskarin, jotta sen saa helposti pois pesua varten. Sisätyynyssäkin on vetoketju, jotta rakeita voi lisäillä tai vähennellä tarpeen mukaan.

kantoliina
Yksityiskohta kantoliinasta
(jep, ois pitäny silittää eka..)

Kantoliinakankaan ostin Myllymuksuilta. Sellaista jämäkkää trikoota. Koska en (valitettavasti) omista saumuria, päärmäsin saumat. Keskelle liinaa tein sitomista helpottamaan ja liinaa somistamaan pienen taskun. Tasku on hieman "lörppä", jotta antaa trikoolle venymisvaraa tarvittavasti. Saas nähdä miten tulee tätä liinaa sitten käytettyä, vai pitääkö mennä "häntä koipien välissä" hommaamaan ostoliina.. :)

Tällaista vauvapainotteista ompelusta tällä erää :)