Taisin sitten vähän innostua kädentaidot-messuilla..
   
    messut 011
Herkkua on siinä monenlaista, moooneeenlaaistaa..

Olin positiivisesti yllättynyt, miten monipuolinen tarjonta messuilla oli. Siellä olis ollu vielä vaikka kuinka kaikkea ihanaa, mutta itsehillintä astui jossain vaiheessa kuvioon ja totesin, että onhan nämä messut taas ensivuonnakin. Hyvä jättää jotain mielenkiintoista ostettavaa tulevillekin vuosille ;) Kasan alimmaisena olevasta puusäleiköstä olen varmaan eniten innostunut. Kyseessä on siis pitkänmallinen koivuinen pannunalusta. Tyylikäs vaihtoehto kodin eriparia oleville pannunalustoille. Lisäksi alustaa voi käyttää koristetarkoituksessakin kaitaliinana ja esim. soma tuikkurykelmä päälle. Kyseistä artikkelia myyvällä standilla parveilikin aika reippaasti innostuneita naisia, että hyvän myyntiartikkelin ovat keksineet.

Hennalle vähän lupailin näyttää mitä kerällisestä Mohair Luxia saa aikaan. Itse tekaisin siitä Feather and Fan Scarfin Langankierteen ohjeen mukaan (kiitokset vaan ohjeesta :) ).  Kerällisestä ei nyt mitään äärettömän pitkää  huivia saa, mutta menee se kertaalleen kaulan ympäri (siten, että molemmat päät ovat taas edessä). Pelkästä huivista oli tylsää ottaa kuvaa, joten tässä hieman tyylitelty otos.
misty garden 002
Kuvassa huivi rusetilla ja toi kynttiläastiakin on selkeästi paksumpi kun mun kaula ;). Omassa huivissani on kaksi mallikertaa.

Nyt menen hypistelemään messuostoksia..