:) Olipas iloinen ylläri huomata, että mulla on ollut vieraita jotka ovat vielä "jutelleetkin"! Tervetuloa vaan!

Koska tykkään itse lukea kuvallisia blogeja, niin yritän itsekin laittaa mahd. paljon kuvia. Tähän hätään ei valitettavasti ole kuvia juurikaan tarjota (ei ole ollut tapana kuvailla omia tekosia, mutta blogin myötä tilanne muuttunee..), mutta Apupupu kovolla näytti pötköttelevän, joten olkoon hänellä kunnia olla eka kuvani blogissa.

Apupupu oli eka pehmo jonka olen tehnyt ja sille se kyllä näyttääkin.. pikkasen on rassu reppanan näköinen. Herra apupupu on pötkötellyt jo luvattoman pitkään neulekopassani odottaen matkaa uuteen kotiinsa, mutta koska pupuliinin nassusta tuli mielestäni jopa hieman pelottava, olen arponut uskaltaako sen edes eteenpäin lähettää.. Idea apupupun takana on kuitenkin mielestäni niin hyvä, että innostuin minäkin tällaisen tekemään.

Apupupu

Kuvassa mister pupu elbailee omalla "sohvallaan".. Itsas pupun sohvakin on omaa tuunattua tuotantoa. Halusin keittiön ruokaryhmään kivat pehmusteen tuoleihin, mutta mitään kivoja pehmusteita ei löytynyt. Niinpä sitten tuunasin sisustustyynyistä istuinpehmusteet pistelemällä tyynyn läpi vaalealla virkkuulangalla yhdeksän pistoa. Näin pullea perustyyny madaltui sopivasti istuintyyny tarkoitukseen :) Täähän olis ihan jo niksi-Pirkka tasoa, vai mitä ;).