"Mut hää ei virkant mittää".. sanoi edesmennyt vanha sukulaismamma, kun tarkoitti että joku oli aivan hiljaa. No, se on totta, että vähään aikaan en tänne ole mitään kirjoitellut ja sekin on aika lähellä totuutta, etten ole myöskään mitään virkannut (ellei jotain nirkkoja, pikkukukkia ja ala-asteen virkkuutöitä lasketa). Mutta nyt on toisin. Messuilta ostamastani paperinarusta on alkanut muodostumaan jotain..
 
paperinaru 009
Nojoo.. tässä pitsimallissa tarvitsee siis isoa puikkoakin apuna, mutta ehkä se on tällaiselle vihreelle virkkaajalle pehmeä lasku tutustua virkkuun saloihin kun saa pitää mukana jotain tuttua ja turvallista :) Niinkun ton nallukankin esmes..

Ooookei, nyt hieman neuleblogistaniassa pörrättyäni huomaan, että messuostokseni olivat vielä varsin maltillisissa rajoissa. Itseäni jopa hieman harmittaa, että monta kivaa juttua jäi hankkimatta. No armas Soturini* on tyytyväinen, että tyydyin edes noihin ostoksiin.. Mutta oikeesti kyllä harmittaa, että jätin ostamatta kauan himoitsemani Noro-kerät. Eli otan enemmän kuin kiitollisena vastaan vinkkejä Noro-langan  edullisista verkkokaupoista :)

* niin.. kysyin armaalta aviomieheltäni, että miksi hän haluaisi itseään täällä blogissa kutsuttavan. Hän siihen sitten keksi että jos mun bloginimi on Jade, niin hän voi sitten olla vaikka Soturi (= JadeSoturi, you got it? ;)