..eli kuten kiinalainen sananlasku sanoo - hyvä naapuri on kymmenen miljoonan arvoinen. Mistä tämä nyt tuli mieleeni niin tästä:
kankaat 012
Eri kangaslaatuja yhteensä noin 5 kg!!

Naapurin herttainen täti nimittäin oli aikeissa tuhota kangasvarastojaan kaatopaikalle. Minä ehätin "apuun" ja poimin kankaita mitä kerkesin :) Tässä siis murto-osa tädin varastoista. Enempää en kehdannut enää ottaa. Oikean puoleinen pino on eriväristä laadukasta resoria ja vasemman puoleinen pino taas koostuu paksusta puuvillasta ohueen viskoosiin. Ovatko kankaat sitten kymmenen miljoonan arvoisia? No ei taida olla edes Intian rupioihin muunnettuna, mutta hyvän mielen tuo iso määrä kankaita toi :) Nyt vaan kun vielä pääsee niistä toteuttamaankin jotain :) Ideioita on jo!

Anteeksi muuten kankaiden kökkö esillepano. Tulin itseasiassa vain poistamaan laskurin sivultani, koska huomasin siinä olevan ikävän bugin. Pienellä sorminäppäryydellä kuka vaan pystyi selvittämään meiliosoitteeni sen kautta.. Ja se ei ole kiva juttu se, näin tietoturvankaan kannalta! Laitoin myös kyseiselle puljulle palautetta, että nyt tartteis tehrä jotain!

Pelkkä tylsä tekstipostaus näin pitkän blogitauon jälkeen olisi ollut kuitenkin tyly juttu, joten näppäsin vielä illan pimeinä tunteina tuon hätäisen kuvan, jotta on jotain varsinaista esiteltävääkin. Olkaahan siis tarkkoina muutkin, mitä kivoja pikku gadgetteja sivuillenne laitatte..